Jump to content


Why haven't you registered yet?

Registration is quick, easy and completely FREE! Click the Create Account button located at the top-right to sign-up and receive additional benefits that existing members are already receiving!

Photo
- - - - -

Pages not completely loading


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tSlater

tSlater

    Town

  • Members+
  • 2,742 posts
  • Location:Heritage Hill

Posted 08 March 2012 - 09:45 AM

The past few months I've been having problems with pages not completely loading, (only the visual header loads, or only the first post of a thread) requiring full cache-clearing reloads multiple times to get a page anywhere on the site to load. I just tried disabling plugins and javascript and the pages now load fully and incredibly fast, as well.

Using Opera 11.61 on Windows Vista.

 

#2 Neo

Neo

    Administrator

  • Admin
  • 4,472 posts
  • Location:Charlotte

Posted 08 March 2012 - 12:52 PM

The past few months I've been having problems with pages not completely loading, (only the visual header loads, or only the first post of a thread) requiring full cache-clearing reloads multiple times to get a page anywhere on the site to load. I just tried disabling plugins and javascript and the pages now load fully and incredibly fast, as well.

Using Opera 11.61 on Windows Vista.

Is it possible for you to try another browser (e.g. Chrome, Firefox or IE) and reply back if you continue to have the issue. I'm unable to replicate the issue. It could be caused by a plug-in you have installed in Opera. This site doesn't require any plug-ins to function, but we do use a fair amount of javascript just like most sites on the Internet. Obviously without javascript the site is going to load very fast. Also, javascript is client-side thus the faster your computer, the faster javascript will process.

#3 go_vertical

go_vertical

    Whistle-Stop

  • Members+
  • PipPipPip
  • 308 posts
  • Location:QC, NC

Posted 18 April 2012 - 01:10 PM

I have been having a very similar problem, but on my phone. I have an Android running version 2.3.6 and quite often I experience pages that perpetually load without ever finishing. Occasionally tapping the back button and a reload solves this. It's not a huge inconvience just a bother.

#4 Neo

Neo

    Administrator

  • Admin
  • 4,472 posts
  • Location:Charlotte

Posted 19 April 2012 - 05:07 AM

I believe that this may be the result of an ad halting the loading of the page. We use multiple advertising agencies to spread things out a bit. Unfortunately since this site is 100% supported through ads they will be required for the foreseeable future. Identifying which ads are causing the bottleneck for page loads would be difficult at best. I'll look into this further but I'm not sure that I will be able to resolve this one.

For mobile devices we actually only use one ad network (Google) so I'm surprised that it is happening there...unless it isn't the ads that are causing it to begin with. :ermm:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users