Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PHofKS

Web site technical question

Recommended Posts

I am unable to post images anymore. When I click on the square icon for inserting images, the page goes dark although I can still read it. I have to back click to the previous page to clear it up.

 

Is anyone having or has had a similiar problem? How do you fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites


I am unable to post images anymore. When I click on the square icon for inserting images, the page goes dark although I can still read it. I have to back click to the previous page to clear it up.

 

Is anyone having or has had a similiar problem? How do you fix it?

 

 

Sorry, I haven't experienced anything like that.  What browser and operating system are you using?

 

EDIT:  I think there is a forum on this site for technical problems.  I'll see if i can find it.

 

EDIT 2:  Ok, so it looks like you could post something here http://www.urbanplanet.org/forums/index.php/forum/2-urbanplanet-information/

 

However, it looks like that forum area is dead? :dontknow:

 

It looks like Neo is an admin.  You could try contacting him, assuming he is a he.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had some issues in the past then they stopped as sudenly as they started. Talked to Neo and he could not find anything wrong. Try posting on Word adn then copy and paste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.